Áprilisban és májusban megcsodálhatják a tavasz kezdetánek ??julÓ fáit, a virágba borulÓ réteket, a friss, zöldülö füvet, a bÓdítÓ virágillatokat, a tiszta, kék eget. Ez az ideális idöszak átélni a természet ujjászületését, valamint a csodálatos kápek kászítésére!

Nem kell elszalasztani egy kerékpárt??rát az Erdély elbüvölö, középkori  falvaiban! Ez egy nagyszerü alkalom e vídék felfedezésére!

primavara 

Ne feledd: felejthetetlen élmányekkel gazdagodhatsz az év minden évszakában!

December - január - a teli és minden "fehér és hÓval borított" élmények idöszaka.

J??lius - augusztus - a meleg, a csillagok alatt töltött nyári éjszakák, a hossz?? nappalok és gabonával teli mezök idöszaka.

OktÓber - november - a természet által kinált színelöadás és a fotÓk készítésére ideális lágy, szelíd napsütés idöszaka. 

 

Magazin
Harman 14

Harman 14

Magazin

Az én Falum, Templomom és az én Meséim - 15 EUR

Johann Schaas, a riomfalvi (ném. Reichesdorf, Reichersdorf, románul Richiş) szász templom gondnoka, felejthetetlen emlékeit szász tájszólásban osztja meg velünk, arról az Erdély-i helységről, melyet szeretett, és melyet a kedvező történelmi viszonyok közepette sem hagyott el. Dokumentumfilm, 52 perc. Feliratok: román, angol, német, francia, olasz, magyar.
Évszakok
Évszakok
Áprilisban és májusban megcsodálhatják a tavasz kezdetánek ??julÓ fáit, a virágba borult réteket, a friss, zöldülö füvet, a bÓdito virágillatokat, a tiszta kék eget. Ez az ideális idöszak átelni a természet ??jjászületését és csodálatos képek készítésére!
Elmenyek
Elmenyek
Íme pár dolog, melyet semmiképpen nem kell elmulasztanod.
Helyi izek, Aromak
Helyi izek, Aromak
Egy igazán egyedi elmény átélése érdekében, nem kell elszalasztanod a helyi izek, ínycsiklandozÓ falatok ízlelését.
Orokseg
Orokseg
Az erödtemplomok egyedi és különleges tünemények, melyek egész EurÓpa területén csak pár helységben lelhetök. Több mint 300 szász erödtemplom létezett Erdélyben. Egyesek etüntek, más templomok tünöfélben, de legtöbb közülük büszkén állja helyét, akár elhagyatott vagy elfelejtett falvakban is.